ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ώρα εξετάσεων - Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες συναδέλφους

Από αύριο ξεκινάει ένα τριήμερο το οποίο πολλοί συνάδελφοι μας περίμεναν με πολύ αγωνία καθώς οι επιδόσεις τους στις εξετάσεις για την προαγωγή στον βαθμό του Αρχιφύλακα μπορεί να τους αλλάξει την υπηρεσιακή τους σταδιοδρομία.


Σήμερα λοιπόν οι συμμετέχοντες συνάδελφοι παρέδωσαν τα σχετικά φύλλα πορείας και από αύριο ρίχνονται στη μάχη των εξετάσεων.

Αναφερόμαστε στις προαγωγικές εξετάσεις για την κάλυψη διακοσίων τριάντα (230) αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων, που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για την κάλυψη ισάριθμων υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων για το έτος 2015 που θα πραγματοποιηθούν από αύριο Σαββάτο 07 έως και την Δευτέρα 04/11/2015 σε Αθήνα και Βέροια με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. 

Συμμεριζόμενοι το άγχος και την αγωνία όλων των συναδέλφων μας οι οποίοι θα διαγωνιστούν στην εξεταστική διαδικασία, τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. τους ευχόμαστε να έχουν καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα και να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου