ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πότε θα γίνει το συμβούλιο για τις μεταθέσεις των χαμηλόβαθμων της ΓΑΔΑ

Την περασμένη Τετάρτη γράφαμε τα εξής για το σχετικό θέμα: " τα αρμόδια συμβούλια θα συνέλθουν στις 24, ή στις 25 του μήνα, με "ακροτελεύτια" καταληκτική ημερομηνία την επόμενη Τετάρτη στις 26 Αυγούστου, προκειμένου να ληφθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις για το χαμηλόβαθμο προσωπικό που ζητά αναίρεση είτε μετατροπή της μετάθεσης του".

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του bloko.gr η συνεδρίαση του συμβουλίου ορίστηκε για αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα.
Θυμίζουμε ότι όπως επίσης σημείωναν ανώτατοι αξιωματικοί, με τη σύγκλιση του συμβουλίου θα κλείσει και ο κύκλος των μεταθέσεων αστυφυλάκων, αρχιφυλάκων κι ανθυπαστυνόμων, ώστε μέχρι το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα, όποιος είναι να μετακινηθεί ειτε από αξιωματικούς, είτε από το χαμηλόβαθμο προσωπικό να βρίσκεται στη νέα ή στην προτεραία οργανική θέση του. 
Η παραίτηση της κυβέρνησης άφησε ως γεγονός να διαφανεί αρχικά ότι η κρίση των ενστάσεων θα γίνει μετά τις εκλογές, όμως επειδή βρίσκεται σε εξέλίξη η σκυταλοδρομία των διερευνητικών εντολών και καθώς δεν έχει ακόμα δημοσιευθεί το ΦΕΚ για την προκήρυξη τους, το συμβούλιο θα συνεδριάσει κανονικά.
πηγή-αναδημοσίευση: bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου