ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ένα καλάθι... ανθρωπιάς για τον Στάθη - Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τον ήρωα Ειδικό Φρουρό!

Τον ήρωα ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη τιμούν το προσεχές Σάββατο, 8 Αυγούστου, πολλά απ' τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, σε φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Τσοτύλι Κοζάνης!


Ο Στάθης, γνήσιος ήρωας της ζωής, τα τελευταία οκτώ χρόνια δίνει μια γενναία μάχη προκειμένου να πατήσει και πάλι στα πόδια του και να σκορπίσει (και πάλι) χαρά στην οικογένειά του!

Ο άτυχος ειδικός φρουρός είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά, τον Νοέμβριου του 2007. 

Η σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι τον έριξε σε άγρυπνο κώμα! Από τότε μέχρι σήμερα, ο Στάθης βρίσκεται  σ’ ένα δωμάτιο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. 

Υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις και βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο. Έχει όμως καρδιά.... λιονταριού και συνεχίζει να παλεύει με περίσσιο θάρρος! Γι' αυτό και κανείς δεν τον ξεχνά!

Οι γιατροί δύσκολα δίνουν ελπίδες, ενώ οι δικοί του βρίσκονται συνεχώς στο προσκεφάλι του και συνεχίζουν να πιστεύουν σ’ ένα θαύμα. 

Από την πρώτη στιγμή το σύνολο των κατοίκων της Κρήτης καταδίκασε το απάνθρωπο περιστατικό που σημειώθηκε στα Ζωνιανά, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων!

Ο ήρωας ειδικός φρουρός είναι παντρεμένος με παιδί και η κόρη του είναι 7 ετών σήμερα.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί στον τόπο του, είναι μία ακόμη εκδήλωση συμπαράστασης της ελληνικής κοινωνίας προς την οικογένεια Λαζαρίδη.



Πηγή : creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου