ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας μας σε Γενικό Συμβούλιο την 26-08-2015

Πρόσκληση για τη διενέργεια Γενικού Συμβουλίου απέστειλε η Ομοσπονδία μας προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της με κύρια θέματα συζήτησης το μέλλον του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., το μισθολόγιο μας αλλά και την πανελλήνια ένστολη διαμαρτυρία μας στην Θεσσαλονίκη. 

Αθήνα 19 Αυγούστου 2015
Αρ. Πρωτ.: 200/2/118

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό- Συνταξιοδοτικό των ενστόλων, τη μικρή παράταση που δόθηκε από την Κυβέρνηση για την ένταξη ή όχι του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ, καθώς και το επερχόμενο άνοιγμα της συζήτησης για το μισθολόγιο μας στο πλαίσιο του νέου μνημονίου που υπέγραψε η Κυβέρνηση, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο έκτακτο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρες 11.00 έως πέρατος εργασιών, στο ξενοδοχείο «PRESIDENT» (Λ. Κηφισίας 43- Αθήνα).

Επιπρόσθετα, θα γίνει ενημέρωση για τις δράσεις και το γενικότερο πλαίσιο που θα λάβει χώρα στην Ένστολη Πανελλαδική Κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας της 4ης Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ), προκειμένου οι κυβερνώντες να λάβουν το μήνυμα και να πράξουν επιτέλους τα αυτονόητα για τον Κλάδο μας.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας!


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου