ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Με τροπολογία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. διασώθηκαν τα Σώματα Ασφαλείας από την συνταξιοδοτική λαίλαπα

Έπειτα από εναν διαρκή και συνεχή αγώνα που έλαβε χώρα κατα τη χθεσινή νύχτα από την Ομοσπονδία μας, το συνδικαλιστικό μας κίνημα κατάφερε να ανατρέψει τις δυσμενείς προϋποθέσεις συνταξιοδότησης που είχαν αρχικά προωθηθεί προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή διατηρώντας τις υφιστάμενες "μνημονιακές" συνταξιοδοτικές διατάξεις που αφορούν τον κλάδο μας (Ν.3865/10).

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και το έγγραφο για νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε η Ομοσπονδία μας και τελικά υπεγράφη από τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό που σώζει τα Σώματα Ασφαλείας από την συνταξιοδοτική λαίλαπα.


Αθήνα, 14 Αυγούστου 2015
Αρ. Πρωτ.: 504/7/13
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά από ολονύχτιες διαπραγματεύσεις με τους Βουλευτές και τα Κόμματα, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας κατάφερε να ανατρέψει τις δυσμενείς για όλους προϋποθέσεις συνταξιοδότησης (58ο έτος ηλικίας και 40 έτη ασφάλισης) και να διατηρήσει τις υφιστάμενες μνημονιακές διατάξεις (60ο έτος ηλικίας ή 40 έτη ασφάλισης), διατηρώντας στο ακέραιο τα θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, μέσω της συνημμένης Νομοτεχνικής Βελτίωσης, που κατέθεσε η Ομοσπονδία μας και έγινε δεκτή από τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτριο ΜΑΡΔΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!


Παραθέτουμε το έγγραφο νομοθετικής βελτίωσης που κατατέθηκε από την Ομοσπονδία μας στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό.






Πηγή : poasy.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου