ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής πρωταγωνιστούν και στο ποδόσφαιρό

Οι συνάδελφοί μας για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν ότι εκτός από τις άριστες υπηρεσιακές τους επιδόσεις, έχουν αντίστοιχες ικανότητες και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.




Οι ομάδες ποδοσφαίρου του Α.Τ. Βουλιαγμένης, της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και του Α.Τ. Βούλας κατόρθωσαν να φτάσουν στους τελικούς των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. 

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των ομίλων του 22ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, τρείς ομάδες υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς . 

Το Α.Τ. Βούλας αν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρόνια, κατάφερε σιγά σιγά να δεθεί σαν ομάδα και τελικά να πάρει με μεγάλη ευκολία την πρόκριση για τον 4ο τελικό κυπέλλου Φιλίας.

Η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών επανεμφανίστηκε φέτος μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και αποτελώντας ένα άριστα οργανωμένο σύνολο, με αγωνιστική πειθαρχία, θα συμμετάσχει στον μικρό τελικό του 22ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. 

Τέλος σταθερή αξία αποτελεί η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης, η οποία για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια θα είναι μια από τις δυο ομάδες του μεγάλου τελικού, προσπαθώντας να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή και φέτος. 

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές - αστυνομικούς που συμμετείχαν σε όλα τα πρωταθλήματα και ιδιαίτερα σ’ αυτούς των ποδοσφαιρικών ομάδων των ανωτέρω υπηρεσιών  και εύχεται κάθε επιτυχία στους τελικούς που θα ακολουθήσουν.

Η ομάδα του Α.Τ. Βούλας 


Η ομάδα της Δ.Α.Αερολιμένα Αθηνών



Η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου