ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Τ.Α. Ηλιούπολης και της Υ.Α.Ν/Α.Α.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας ενάντια στην εγκληματικότητα είναι διαρκής, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και μόνο με συστηματική δουλειά μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να υπάρχει το προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα.



Δυστυχώς όμως στις περισσότερες υπηρεσίες το προσωπικό δεν επαρκεί και τα μέσα (οχήματα) δεν υπάρχουν αλλά υπάρχει υπηρεσιακό φιλότιμο και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον συνάνθρωπό συμπολίτη.

Τρανό παράδειγμα, οι συνάδελφοί μας του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης οι οποίοι ενωμένοι και οπλισμένοι με υπομονή και στρατηγική, κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν πληροφόρηση που είχε περιέλθει στην αντίληψη της ειδικής ομάδας και του Διοικητή της Υπηρεσίας τους πριν από έξι μήνες, και αφιερώνοντας πολλές ώρες από την προσωπική τους ζωή, αφού δούλευαν ακόμη και στο ρεπό τους και χρησιμοποιώντας πολλές φορές τα δικά τους οχήματα, κατάφεραν, με την συνδρομή και των συναδέλφων μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, να συλλάβουν το μεσημέρι της 17-03-2015, δύο άνδρες οι οποίοι προέβαιναν σε κλοπές μοτοσικλετών ενώ ήταν και οπλισμένοι με εκρηκτικές ύλες.

Στην κατοχή τους, στην οικία του ημεδαπού και σε ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Τρεις (3) κλεμμένες μοτοσικλέτες και μία (1) κλεμμένη πινακίδα 
    κυκλοφορίας.

Πλήθος εξαρτημάτων και κλειδιών οχημάτων.

Δύο (2) κουκούλες τύπου full face .

Μία (1) λειτουργική αμυντική χειροβομβίδα.

Ένας (1) λειτουργικός πυροδοτικός μηχανισμός χειροβομβίδας.

Εκρηκτική ύλη (ζελατινοδυναμίτιδα) βάρους 1.643 γραμμ.

Ένα (1) πλαστικό ομοίωμα χειροβομβίδας περιέχον ζελατινοδυναμίτιδα.

Μία (1) μεταλλική γεμιστήρα πιστολιού.

Το χρηματικό ποσό των 1.528 ευρώ.

Οι ανωτέρω λίγη ώρα πριν από την σύλληψή τους είχαν αφαιρέσει μία μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ηλιούπολης ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση οι συλληφθέντες έχουν παραδεχθεί πλήθος κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρει τους συναδέλφους και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολη καθώς και αυτούς της Υ.Α.Ν/Α.Α. οι οποίοι με αυταπάρνηση όρεξη για δουλειά και πολύ προσωπικό χρόνο και κόστος καταφέρνουν με τις συνεχείς τους επιτυχίες να διατηρούν ψηλά το αίσθημα της ασφάλειας της κοινωνίας και να κάνουν τους υπόλοιπους συναδέλφους μας περήφανους !!

Οι επιτυχίες αυτές δείχνουν το δρόμο στην ηγεσία για άμεση ενίσχυση των Υπηρεσιών τόσο με τα απαραίτητα μέσα (οχήματα κτλ) αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό για να μπορεί ο Έλληνας Αστυνομικός να εκτελεί την υπηρεσία του στα χρονικά όρια που ορίζει ο Νόμος και απερίσπαστος από αλλά προβλήματα που τον απασχολούν .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου