ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Καλή επιτυχία στους συναδέλφους της Σ.Κ.Α.Υ. !!! Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες !!!

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) από την πρώτη μέρα της σύστασης της επιχείρησε να συνεργαστεί με συναδέλφους, συνδυασμούς και θεσμούς οι οποίοι συμπλέουν στο όραμα ενός «νέου» συνδικαλισμού βασισμένου στο μεράκι, το όραμα και την αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων.


Στην προσπάθεια μας αυτή σύμμαχους και συνοδοιπόρους συναντήσαμε τους συναδέλφους της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Σ.Κ.Α.Υ.) με τους οποίους καταφέραμε να συνάψουμε αγαστή συνεργασία καταθέτοντας κοινές θέσεις και προτάσεις προς τα αρμόδια όργανα με σκοπό πάντα και μόνο το καλύτερο για τον συνάδελφο. 

Η κοινή μας πορεία, τα κοινά ιδανικά και πιστεύω μας, το μεράκι μας για δημιουργικό συνδικαλισμό μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε εν τέλει δεσμούς αδελφικούς. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους ευχόμαστε στους συναδέλφους και μέλη της Σ.Κ.Α.Υ. που συμμετέχουν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο Σ.Κ.Α.Υ. – Δύναμη Αναγέννησης – Ασπίδα κάθε επιτυχία στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της δεύτερης μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας και να συνεχίσουν δυναμικά να δίνουν νέα πνοή στον συνδικαλιστικό χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι βέβαιο δε ότι οι συνάδελφοί της Σ.Κ.Α.Υ. θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται για τον συνάδελφο και θα δημιουργούν τις καταστάσεις εκείνες που θα δώσουν όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Τέλος, σε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητου παράταξης, που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά της Υπηρεσίας μας και να συμμετάσχουν στις εκλογές των Σωματείων τους, στις ομολογουμένως δύσκολες εποχές που διαβιούμε, ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την ΑΝ.Α.Σ.Α.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου