ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο στόχος μας επιτεύχθη…. Όλοι μαζί καταφέραμε να ανάψουμε την "ΦΛΟΓΑ" !!!

Ο στόχος μας επιτεύχθη…. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγαλύτερο από τις αρχικές μας προσδοκίες αριθμό τροφίμων και αγαθών για την ενίσχυση του συλλόγου Γονιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».


Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας και των συνανθρώπων μας ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική…..

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλο Γρηγόρη, την Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Δ.Σ. Ο.Α.Π.Π.Α., κ.Αγαλιώτη Ιωάννη και κα Μπραϊμνιώτη Μαρία για την συνεργασία που ανέπτυξαν μαζί μας, όσον αφορά την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης για την ευόδωση των σκοπών της «ΦΛΟΓΑΣ», την πρόεδρο της «ΦΛΟΓΑΣ» κα Τρυφωνίδου Μαρία, που μας εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή για να φέρουμε σε πέρας την αποστολή αυτή, τους εκατοντάδες συναδέλφους και συμπολίτες μας, που τίμησαν την εκδήλωση και συνεισφέρανε στην συλλογή τροφίμων, τους διαιτητές του αγώνα, τα μέλη του Δ.Σ. Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. καθώς και τους γιατρούς του αγώνα κ.κ. Κόλλια Γεώργιο, Ριφιώτη Χρήστο, Γιαννακόπουλο Νικόλαο. 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τον παρουσιαστή του αγώνα Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, τους συναδέλφους αθλητές, Βεργόπουλο, Γιτόπουλο, Γρίβα, Εμμανουηλίδη, Δούκα, Ζωγράφο, Καραλή, Καρόπουλο, Καράμπελα, Κίνοβα, Κορομπλή, Μαλλιάρα, Μπρίκο, Πανή, Παπανικολάου, Ρούσση, Σαραντόπουλο, Σταλίκα και Χατζησιώμο με προπονητή τον Μουλαζιμάκη και βοηθούς του τους Ζλάτη και Ανυφαντάκη αλλά και τους αθλητές - καλλιτέχνες (αλφαβητικά)  Θανάση Βασιλάκο, Barrice, Bo (ράπερ), Ηλία Βρεττό, Απόστολο Γκλέτσο, Πάνο Καλίδη, Κώστα Καραφώτη, Πάνο Κιάμο, Κιμ, ΝΕΒΜΑ, Κώστα Μαρτάκη, ΜASTER TEMPO, Θάνο Πετρέλη, REC, Κώστα Σόμμερ και Γιώργο Τσαλίκη οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Παπανικολάου, έδωσαν τη δική τους «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο για την «ΦΛΟΓΑ» και επέστρεψαν στον συνάνθρωπο με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του κόσμου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής Τζουγανάκη Μιχάλη, Καψάλη Γιάννη και Κονιτόπουλο Βαγγέλη οι οποίοι ζωντάνεψαν με το κέφι τους την εκδήλωση.  

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις μικρές μαζορέτες της εθνικής ομάδας cheerleading «Αμαζόνες Βάρης» οι οποίες μας έδωσαν χρώμα και παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. ΜΑΡΤΙΝΟ Θανάση για την αμέριστη βοήθεια του… 

Τιμητική για εμάς η παρουσία, του εκπροσώπου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγου κ. Δραγατάκη Χρήστου, του επιθεωρητή ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ.Μιχαιρίνα Κωνσταντίνου, των Διευθυντών των Διευθύνσεων Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο κ. Βαλατσό Βλάσιο και Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Κοκκίνη Νικόλαο, τον Ταξιάρχο της  Διεύθυνσης Επισήμων Προσώπων κ.Καραχάλιο Φώτιο καθώς επίσης των Αστυνομικών Διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ. κ.κ. Ψωμά, Καριανάκη, Χαρώνη, Τζαγκαράκη, Καρβουνάκη και του Αστυν.Υποδιευθυντή κ.Κωστάζο.
  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής περιφέρειας Αττικής κ. Οικονόμου Βασίλης, ο επίτιμος Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. βουλευτής Ν.Δ. Ν.Δράμας και υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Κυριαζίδης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΤΕΛΕΙΑ και αθλητής κ.Γκλέτσος Απόστολος και η Προϊσταμένη Υπηρεσιών Ειρηνοδικείου Κρωπίας Ειρηνοδίκης κα Τηλιακού Δέσποινα. 

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) εκπροσώπησε ο κ. Παπατσίμπας Γεώργιος και το μέλος του Δ.Σ Καραδήμας Νικόλαος, ενώ από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Αττικής παρέστησαν οι κ.κ. Ρήγας Νικόλαος (γ.γ Ε.ΑΣ.Υ.Α) τα μέλη του Δ.Σ. της Καραγιαννόπουλος Δημήτριος, Μάγγας Σωκράτης, Χάχαλης Βαλάντης, οι κ.κ. Κορκόβελος Σπυρίδων (γ.γ Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α) και Μετάνιας Δημήτριος από το Δ.Σ της Ε.ΑΣ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ…

Εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων που πρόεκυψαν την τελευταία στιγμή δεν κατέστη εφικτό να παραστεί στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ.κ Μητρόπουλος Αλέξης, ο Πολιτικός προϊστάμενος μας στα ζητήματα Δημόσιας Τάξης Υπουργός κ. Πανούσης Γιάννης καθώς και ο γ.γ Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Τσουκαλάς Δημήτριος, οι οποίοι μεταφέρανε ευχές για επιτυχία στο σκοπό της φιλανθρωπικής εκδήλωσης…. 

ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ…..

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….


Με εκτίμηση, 

Οι αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ με την ΑΝ.Α.Σ.Α,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Κωνσταντίνος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.


ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Φλετούρη Ευάγγελο για την εθελοντική επιμέλεια φωτογραφίας της εκδήλωσης...

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό ....























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου