ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Καλώς ήρθατε στην πόλη των χιλιάδων χρωστούμενων ημερήσιων αναπαύσεων! Άρθρο του Γιώργου Δεληγιώργη.

Από σήμερα η πόλη μας θα έχει τη τιμή, στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να φιλοξενήσει τους Υπουργούς Εξωτερικών των 28 χωρών που απαρτίζουν την μεγαλύτερη οικονομική ένωση χωρών και συνολικά την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη του πλανήτη!


Ήδη από χθες, ολόκληρη η Αστυνομία της πόλης μας είναι στο πόδι. Αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες του Νόμου μας και οι ενισχυτικές δυνάμεις των όμορων και άλλων Νομών, έχουν λάβει θέσεις για αυτή την τόσο σημαντική συνάντηση που αναδεικνύει τόσο το Έθνος μας, αλλά και την πόλη μας!

Από την μια όλα αυτά φαίνονται τόσο όμορφα και παραδεισένια, τόσο σωστά, από την άλλη μια εργασιακή ανέχεια, που έχει φτάσει πλέον στα όρια της μη ανοχής, θα βρίσκεται πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα. Οι Αστυνομικοί, που θα προσπαθήσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους να ανταπεξέλθουν, είναι ίσως οι χειρότερα εργαζόμενοι υπάλληλοι του Ελληνικού κράτους!

Μια πόλη, που κατά τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου μας έχει έλλειψη δυνάμεως 1700 οργανικών θέσεων, ήτοι ένα ποσοστό της τάξης του 30-35% της παρούσας δύναμης της, που οι χρωστούμενες ημερήσιες αναπαύσεις φτάνουν τις χιλιάδες-σε μερικές Υπηρεσίες 20 ανά εργαζόμενο Αστυνομικό!

Μια Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, η 2η σε τάξη στην Ελληνική Αστυνομία, της οποίας ο στόλος των λειτουργικών περιπολικών αυτοκινήτων, μηχανών, λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού είναι σε ποσοστό 15-20% των απαιτούμενων!

Και όμως, οι άνθρωποι αυτοί θα κάνουν πάλι τη δουλειά τους, θα τιμήσουν το εθνόσημο που φέρουν στη στολή τους!

Θα αφήσουν πίσω για ακόμα μια φορά τις οικογένειες τους, θα παραμερίσουν ξανά τη προσωπική τους ζωή, δεν θα διαμαρτυρηθούν, γιατί κατανοούν τη σοβαρότητα του έργου τους, γιατί είναι επαγγελματίες, έχουν φρόνημα και αυταπάρνηση, γνωρίζουν το καθήκον τους και θα σας καλωσορίσουν στη πόλη των χιλιάδων χρωστούμενων ημερήσιων αναπαύσεων!

ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ Γιώργος
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Σ.Κ.Α.Υ. Θεσ/νίκης

Πηγή : skaythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου