ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Καλή επιτυχία στον αγώνα των μελών μας στις Δημοτικές Εκλογές

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημα των δύο αξιόλογων μελών μας, να ασχοληθούν με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Ο ρόλος του Αστυνομικού είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα δρώμενα της κοινωνίας στην οποία ζει και υπηρετεί με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας και να αγωνίζεται καθημερινά για να επιλύει προβλήματα που ανακύπτουν μέσα σε αυτή.

Δύο από τα μέλη μας, τα οποία αποδεδειγμένα έχουν όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον του τόπου τους, ο Γιάννης Κίτσος και ο Μανώλης Μπίστας έχοντας διαγράψει την δική τους διαδρομή μέσα στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισαν να ασχοληθούν εκ νέου με τα κοινά του τόπου τους και να ζητήσουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Δημοτών Σαρωνικού και Λαυρεωτικής αντίστοιχα.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα του αυτοδιοικητικού στίβου στον οποίο θα λάβουν μέρος θεωρώντας βέβαιο ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι συνάδελφοι μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν έργο στην τοπική κοινωνία που διαβιώνουν.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου