ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επιτέλους κάτι αλλάζει … Εισακούστηκε ένα δίκαιο αίτημά μας!!!

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σήμερα για την άρση μίας αδικίας και την παύση ενός παρέργου το οποίο είχαν επωμιστεί οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα και αφορούσε την έκδοση visa από συναδέλφους μας σε μεγάλο αριθμό πολιτών της Λιβύης.

Έπειτα λοιπόν από τη δημοσιοποίηση του εν λόγω μείζονος ζητήματος από το μέλος μας, Γιάννη Δημητρίου στις 10/09/2013 ( το άρθρο του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ ) και τις συντονισμένες, εδώ και μήνες, ενέργειες σύσσωμης της ΑΝ.Α.Σ.Α., κοινοποιήθηκε στη παραπάνω Υπηρεσία, διαταγή σύμφωνα με την οποία οι vises των Λίβυων πολιτών κατά κανόνα θα εκδίδονται από το Ελληνικό Προξενείο στη Λιβύη και όχι από τους συναδέλφους που εκτελούσαν καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να εκδόσουν visa μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τη νέα ηγεσία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Υπουργείου μας οι οποίοι ασχολήθηκαν σοβαρά με το παραπάνω ζήτημα και με την απόφασή τους έδωσαν λύση στο παραπάνω πρόβλημα και απάλλαξαν τους συναδέλφους μας από ακόμη ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο ήταν πέραν των ευθυνών και των άμεσων αρμοδιοτήτων τους.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α. δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων μας και θα αγωνιζόμαστε χωρίς πολλές φωνές και τυμπανοκρουσίες για να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την υπηρεσιακή καθημερινότητα όλων μας. 

Όλοι μαζί μπορούμε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου