ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αττικής.

Οι συνάδελφοί μας ως αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας πέρα από τις καθιερωμένες δράσεις τους έχουν συμμετοχή και στα αθλητικά δρώμενα, διοργανώνοντας κάθε χρόνο διάφορα πρωταθλήματα σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Από τα πρωταθλήματα αυτά δε θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο, του οποίου ο τελικός πρωταθλήματος Αττικής διοργανώνεται τη Δευτέρα 26/05/2014 και ώρα 17:30 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στο Α.Τ. Βουλιαγμένης και στη Δ.Α.Α./ Υ.Ε.Λ. /Αρχείο .

Οι συνάδελφοι - ποδοσφαιριστές παράλληλα με τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλη τη χρονιά για να φθάσουν στη μεγάλη ημέρα, την ημέρα του τελικού και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Πρωταγωνιστές στην ημέρα του μεγάλου τελικού με την ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης, μίας ομάδας που δημιουργήθηκε το 2006 χάρη στο μεράκι και την όρεξη δύο μελών της ΑΝ.Α.Σ.Α., των ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και ΧΑΝΤΖΗ Κώστα, θα είναι και τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., ΧΑΝΤΖΗΣ Κώστας, ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλης, ΤΣΙΒΙΚΗΣ Στέργιος, ΤΣΑΜΠΙΡΑΣ Νίκος, ΤΡΑΚΑΛΑΣ Χαράλαμπος και ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ Δημήτρης με προπονητή το επίσης μέλος μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτρη, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους, έχουν καταφέρει να εδραιώσουν την ομάδα της Υπηρεσίας τους στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος Αττικής, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του κυπέλλου Αττικής την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, βρέθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος την επόμενη περίοδο 2011-2012 και φέτος προσπαθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Αττικής που κατέκτησαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο (2012-2013).

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας στα πλαίσια της αθλητικής και συναδελφικής αλληλεγγύης και ευχόμαστε ιδιαίτερα καλή επιτυχία στα μέλη μας για τον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου