ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ζητάμε το αυτονόητο.. Αξιοπρεπή και ασφαλή περιπολικά..

Το επάγγελμα – λειτούργημα που υπηρετούμε είναι από τη φύση του επικίνδυνο. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα έχει αυξηθεί ο δείκτης επικινδυνότητας εξαιτίας της παλαιότητας και της ακαταλληλότητας των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ..


Η εν κινήσει ανάφλεξη του οχήματος του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα επιβεβαιώνει περίτρανα την άμεση και επιτακτική ανάγκη για την ανανέωση του στόλου.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α. έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την κατάσταση των οχημάτων που χρησιμοποιούν για τις εποχούμενες περιπολίες τους οι συνάδελφοι μας στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής και όχι μόνο, και μέσω των μελών μας, έχουμε προτείνει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις οι οποίες δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προυπολόγισμό και μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους να ασχοληθούν πραγματικά με το μείζον θέμα της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των οχημάτων στα οποία επιβαίνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας. 

Αυτή τη φορά οι συνάδελφοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο όχημα και να προφυλάξουν τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Ως πότε όμως θα ρισκάρουμε τις ζωές μας για να εκτελέσουμε το καθήκον μας; 

Ως πότε θα βασιζόμαστε στην τύχη για να είμαστε σίγουροι ότι το όχημα που επιβαίνουμε θα μας επιτρέψει να γυρίσουμε στα σπίτια μας σώοι και αβλαβείς;

Πότε θα γίνει αντιληπτό ότι το όχημα είναι για όλους εμάς σύμμαχος και εργαλείο στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα και είναι απαραίτητη η καλή του κατάσταση;

Ζητάμε λοιπόν το αυτονόητο, αξιοπρεπή και ασφαλή οχήματα για να μπορούμε να εκτελούμε την υπηρεσία μας με ασφάλεια, σιγουριά και εν τέλει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η συντονιστική επιτροπή της ΑΝ.Α.Σ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου