ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η μόνη λύση η ενίσχυση των υπηρεσιών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



31/05/2014
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της υποχρέωσής μας για διαρκή ενημέρωση του προσωπικού που υπηρετεί στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής, σας γνωρίζουμε ότι από πλευράς μας έλαβαν χώρα συναντήσεις με τους Διευθυντές, Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Βαλατσό και Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. Δήμου, προκειμένου συζητηθούν και ανευρεθούν λύσεις σε επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα σε άριστο κλίμα με αποπνέουσα την αίσθηση συνεργασίας και αναδείχθηκε ως κυρίαρχο το ζήτημα της ενίσχυσης των αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής και Αερολιμένα Αθηνών, προκειμένου καλυφθούν τα υφιστάμενα οργανικά κενά και ανταπεξέλθουμε στις ολοένα αυξανόμενες προκύπτουσες υπηρεσιακές ανάγκες, οι οποίες δε, κατά τους θερινούς μήνες τυγχάνουν ιδιαιτέρως απαιτητικές, λόγω της φύσης και της θέσης των υπηρεσιών μας.

Στα πλαίσια των καθηκόντων μας, δεσμευόμαστε ότι, το προσεχές χρονικό διάστημα θα αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες που σαν σκοπό και στόχο θα έχουν την, κατά του μέτρου του δυνατού, κάλυψη οργανικών κενών των αστυνομικών υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όλοι μαζί μπορούμε….


Οι αντιπρόσωποι της Π.ΟΑΣΥ και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α.,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου