ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη λαμπρότητα διεξήχθη σήμερα 26/05/2014 ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αστυνομικών Αττικής στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης τον οποίο διηύθυνε ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος.


Πρωταθλήτρια στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Βουλιαγμένης, η οποία ελέγχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του μεγάλου τελικού τον ρυθμό του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ./Αρχείο με 2-0.

Οι δύο ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο του πρωταθλητή αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος αλλά και αθλητική και συναδελφική αλληλεγγύη κατάφεραν να χαρίσουν όμορφες στιγμές ποδοσφαίρου (που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες του είδους) στους παρευρισκόμενους θεατές.

Τα τέρματα για την ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης που έκριναν και τον τίτλο του πρωταθλητή, πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Μάριος Μπιτσάνης.

Η ομάδα της Δ.Α.Α. προσπάθησε κατά τη διάρκεια της επανάληψης να γίνει πιο απειλητική και να μειώσει το σε βάρος της αποτέλεσμα χωρίς όμως να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες για να το καταφέρει και να γευθεί την χαρά και την ικανοποίηση κάποιου τέρματος.

Την μεγάλη αναμέτρηση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του αθλήματος αλλά και ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προέβησαν στις σχετικές απονομές κυπέλων και μεταλλείων στους συναδέλφους μας – πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος καθώς και απέδωσαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, και ιδιαίτερα στον μεγάλο τελικό, για τις αγωνιστικές - προπονητικές τους ικανότητες και συγχαίρουμε ιδιαίτερα τους νικητές του μεγάλου τελικού, τους συναδέλφους του Α.Τ. Βουλιαγμένης και τα μέλη μας που συμμετείχαν σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου