ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το Τ.Α. Ηλιούπολης ξανά στο πρoσκήνιο….

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των συναδέλφων μας του Τ.Α. Ηλιούπολης εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, η οποία όπως προέκυψε προανακριτικά, είχε διαπράξει έντεκα κλοπές δικύκλων που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από οικίες στην περιοχή της Ηλιούπολης.



Οι συνάδελφοι μας λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό κατάφεραν το πρωί της 25/04/2014 να συλλάβουν δύο από τα μέλη της ομάδας οι οποίοι αφού αφαιρούσαν τα δίκυκλα στη συνέχεια τα μετέφεραν σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε ένας εκ των δύο δραστών, τα αποσυναρμολογούσαν και πωλούσαν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Ακόμη μια φορά μας απέδειξαν ότι η επιμονή, η προσπάθεια και ο ζήλος αποφέρουν καρπούς και ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας στην κοινωνία..  

Η ΑΝΑΣΑ συγχαίρει τους συναδέλφους μας και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, ενώ τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι οι επιτυχίες αυτές πρέπει να επιβραβεύονται από την ηγεσία μας, δίνοντας τουλάχιστον, μια ανάσα στις Υπηρεσίες αυτές με ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού...


Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου