ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ακολουθία επιταφίου στο Ελευθέριος Βενιζέλος !

Σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης τελέστηκε η ακολουθία του επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ελπίδος Πίστης Αγάπης που βρίσκεται στον χώρο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών την Μεγάλη Παρασκευή και ώρα 17:00.


Αν και ήταν η πρώτη φορά που τελείται κάτι ανάλογο υπήρξε μεγάλη συμμετοχή μιας και πλήθος πιστών παρακολούθησε και προσκύνησε ευλαβικά!

Της ακολουθίας χοροστάτησε ο πρωτοπρεσβύτερος Ευσταθίου Παναγιώτης ενώ τον επιτάφιο σήκωσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Με συγκίνηση και ευλάβεια έγινε η περιφορά στο χώρο πέριξ του ναού μεταφέροντας έτσι την ευλογία του ζωοποιού Τάφου του Χριστού μας σε όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α.Α.Α..

Την ακολουθία τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ.Α.Α.Α. Ταξίαρχος κ. Δήμου Δημήτριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σδούκος Μιχαήλ καθώς και ο Υ/Α΄ Μαρκογλου Στυλιανός ο οποίος είχε το σύνολο της επιμέλειας και οργάνωσης της ακολουθίας!

Επίσης παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Π.Υ. Αερολιμένα Πύραρχος κ. Ράμφος Ιωάννης, ο υποδιοικητής ΠΥ Αντιπύραρχος κ. Καραμανλής Γεώργιος  καθώς και πλήθος αστυνομικών και ειδικών φρουρών του Αερολιμένα.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. επικροτεί κάθε θετική ενέργεια η οποία απευθύνεται στους συναδέλφους μας αλλά και στα μέλη της κοινωνίας γενικότερα και συγχαίρει τον Ταξίαρχο και όσους επιμελήθηκαν αυτό το τόσο σημαντικό για όλους τους πιστούς γεγονός με μεγάλη επιτυχία!!

Ευχόμαστε να  πραγματοποιηθεί το περιεχόμενο της θυσίας του Χριστού για συμφιλίωση μας με τον Θεό και τους συνανθρώπους μας.

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους!!

ΑΝ.Α.Σ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου