ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την Πρωτομαγιά 2014.. Μας αξίζουν καλύτερες μέρες..

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.)εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία τοποθετούνται για την φετινή Πρωτομαγία και παράλληλα εκδηλώνουν την αλληλεγγύη και το σεβασμό τους σε κάθε κοινωνική τάξη που αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.


Αθήνα 30 Απριλίου 2014
Αρ. Πρωτ.:900/6/9
Πρωτομαγιά 2014

Μας αξίζουν καλύτερες μέρες

Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει για μια ακόμα φορά την πατρίδα μας και το λαό της σε παρατεταμένη βαθιά κρίση, αναζητώντας πυξίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Παρά την ευρέως διακινούμενη θεωρία περί πλεονασμάτων και εμφάνισης φωτός στο βάθος του τούνελ, η κρίση χτυπά αλύπητα την ελληνική κοινωνία, διαμορφώνοντας συνθήκες εργασιακής δουλείας στον ιδιωτικό τομέα αλλά και μόνιμης ανασφάλειας στο δημόσιο. Το κοινωνικό κράτος διαλύεται, συνδικαλιστικές κατακτήσεις ακυρώνονται ή απειλούνται, το ίδιο το συνδικαλιστικό δικαίωμα τίθεται εν αμφιβόλω στο όνομα δήθεν εξυγιαντικών αναγκών και λειτουργιών του.

Μπροστά σ' αυτήν την αρνητική κατάσταση το συνδικαλιστικό κίνημα των ενστόλων δεν μπορεί παρά να μην αφουγκράζεται την αγωνία των συμπολιτών μας και να εκδηλώνει την αλληλεγγύη και το σεβασμό του σε κάθε κοινωνική τάξη που αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης.

Είμαστε κομμάτι του λαού μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας χρησιμοποιεί για την επίτευξη ανομολόγητων επιδιώξεων.

Πιστοί στον θεσμικό μας ρόλο αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Αστυνομία εγγυητή της νομιμότητας, των δημοκρατικών κοινωνικών αγώνων και κατακτήσεων του λαού μας.


πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου