ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Οι επιτυχίες των Τ.Α. συνεχίζονται……

Οι συνάδελφοί μας, αγωνίζονται καθημερινά για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς, μόνο με συστηματική δουλειά μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να υπάρχουν το προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα .

 Αυτό έρχονται  να μας επιβεβαιώσουν οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης οι οποίοι αφιερώνοντας πολλές ώρες από την προσωπική τους ζωή αφού δούλευαν ακόμη και στο ρεπό, συνέλαβαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στην Ηλιούπολη έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας για ένοπλη ληστεία. 


Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη αδικημάτων και ενεργώντας από κοινού με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπραξαν, όπως εξακριβώθηκε, μία ένοπλη ληστεία και 21 διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές του νομού.


Η ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρει τους συναδέλφους μας και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης οι οποίοι με αυταπάρνηση, όρεξη για δουλειά και πολύ προσωπικό χρόνο και κόστος καταφέρνουν με τις συνεχείς τους επιτυχίες να διατηρούν ψηλά το αίσθημα της ασφάλειας της κοινωνίας και να κάνουν τους υπόλοιπους συναδέλφους μας περήφανους !!

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι οι επιτυχίες αυτές πρέπει να επιβραβεύονται από την ηγεσία μας ενισχύοντας αυτές της Υπηρεσίες τόσο με τα απαραίτητα μέσα (οχήματα κτλ) αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό για να μπορούν οι συνάδερφοί μας όχι μόνο να εκτελούν την υπηρεσία τους όπως προβλέπεται από το Νόμο, αλλά και να είναι απερίσπαστοι από τα καθημερινά τους προβλήματα..

 Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου