ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. καλωσορίζει τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και αποχαιρετά τον Ταξίαρχο της Δ.Α.Ν/Α.Α., Λουκά Τουρπέτα.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των κρίσεων στα ύπατα αξιώματα της ΕΛ.ΑΣ. εύχεται στην νέα ηγεσία του σώματος να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να εργαστεί μεταξύ άλλων και για την ψυχική ανάταση τόσο του οργανισμού, όσο και του προσωπικού της.

Ειδικότερα στους νεοτοποθετηθέντες διευθυντές της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχο ΔΗΜΟΥ Δημήτριο και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο ΒΑΛΑΤΣΟ Βλάσιο, οι όποιοι προέρχονται από την αστυνομική οικογένεια της νοτιοανατολικής Αττικής ευχόμαστε να είναι σιδερένιοι στα νέα τους καθήκοντα, τα οποία θεωρούμε βέβαιο ότι θα επιτελέσουν, με γνώμονα μεταξύ άλλων, την τήρηση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού.

Τέλος ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όσους μετακινήθηκαν ή αποχώρησαν από τη ενεργό δράση από την Νοτιοανατολική Αττική  και για τον απερχόμενο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Υποστράτηγο ε.ο.θ. ΤΟΥΡΠΕΤΑ Λουκά  εκφράζουμε την άποψη ότι η υστεροφημία είναι ανώτερη των αξιωμάτων και ευελπιστούμε, από νέα θέση συντόμως, να συνεχίσει την προσφορά του στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Η συντονιστική επιτροπή της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου