ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. καλωσορίζει τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με την παρακάτω επιστολή της, καλωσορίζει τον νέο αρχηγό, του εύχεται καλή δύναμη για μια αποτελεσματική θητεία και προσβλέπει σε μία εποικοδομητική συνεργασία μαζί του για την επίτευξη κοινών στόχων.


Αθήνα, 10 Aπριλίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 603/8/60

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο                      ΤΣΑΚΝΑΚΗ

Κύριε Αρχηγέ,

Αναλαμβάνετε τα ηνία της Ελληνικής Αστυνομίας σε μία περίοδο κατά την οποία ο Έλληνας Αστυνομικός καλείται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Ελληνικού Λαού για ασφάλεια και ευημερία, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές του κατακτήσεις.

Η περίοδος που διανύουμε είναι μία περίοδος αυξημένων δυσκολιών και κινδύνων, θέλουμε, όμως να πιστεύουμε ότι με την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων, σηματοδοτείτε την αναγκαία στροφή του Αστυνομικού Σώματος προς τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό, τον εκδημοκρατισμό και τη ριζική μεταρρύθμιση των λειτουργιών του, έτσι ώστε να πάρει αυτό οριστικό διαζύγιο από ό,τι νοσηρό και επιζήμιο το εγκλώβιζε στο «χθες» και στην απαξίωση.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων σας ευχόμαστε καλή δύναμη για μια αποτελεσματική θητεία στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προσβλέπουμε στην εποικοδομητική συνεργασία και στον διάλογο για την επίτευξη κοινών στόχων, όπως αυτοί απορρέουν από τον θεσμικό μας ρόλο, τον οποίο πιστά υπηρετούμε σεβόμενοι τον όρκο μας, τις αξίες και τα οράματα μας για μια σύγχρονη, δίκαιη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.

Με εκτίμηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου