ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

«Αλήθεια και μόνο Αλήθεια», του Αλέξανδρου Σφελινιώτη

Ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης, μέλος της ΠΟΑΣΥ και του Σ.Κ.Α.Υ Θεσσαλονίκης, απαντά σε ανακοίνωση της ΣΕΑΘ που συνδέεται με σχόλιο που διατυπώθηκε στη στήλη "εκκεντρικός" της εφημερίδας της ΠΟΑΣΥ,  ως ακολούθως: 
Με έκπληξη διάβασα όπως και πολλοί συνάδερφοι την 5/1/2014 στο bloko.gr άρθρο με τίτλο: «Η  ΣΕΑΘ  ζητά  εξηγήσεις  και  διευκρινήσεις  από  την  ΠΟΑΣΥ»  σχετικά  με  ένα  σχόλιο  του συντάκτη της  στήλης  ‘’εκΚΕΝΤΡΙΚος’’   στο  τελευταίο  τεύχος  της  εφημερίδας  της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ‘’Νέα Αστυνομία’’ .
Δεν θα σχολιάσω καθόλου το άρθρο, αλλά επειδή έμαθα να λέω πάντα την αλήθεια, έχω να πληροφορήσω όλους τους συναδέρφους τα ακόλουθα σχετικά με το τι ακριβώς έγινε στο συνέδριο.
  1. Η πρόταση, μαζί με αρκετές άλλες που υπάρχουν στα πρακτικά (με κυρίαρχο την ΙΔΡΥΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ που την υπέγραψαν 54 Αντιπρόσωποι  και εντάχθηκε  στο  ψήφισμα,  κατάργηση  ειδικών  εκλογικών  καταλόγων αστυνομικών,  κατάργηση  της  βάσης 10  στο  μάθημα  της  Έκθεσης  στις  προαγωγικέςεξετάσεις ΤΕΜΑ και Αρχιφυλάκων, καθώς και άλλες), που κατατέθηκε από κοινού από τον συνδικαλιστικό συνδυασμό  μας Σ.Κ.Α.Υ. και τον συνδυασμό της ΑΝΑΣΑ (Νοτιοανατολικής Αττικής) από το βήμα του συνεδρίου, ήταν η εξής: «Την Τετάρτη το πρωί μετά τις ομιλίες του κ.Υπουργού και του κ.Αρχηγού και αφού τελειώσει και ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου, να διακοπούν οι εργασίες και να μεταβούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών ή στο Αρχηγείο ή στη Βουλή και να προβούμε σε συγκέντρωση, σε   διαμαρτυρία».
Η  πρόταση αυτή έγινε  διότι  θεωρούμε  και  πιστεύουμε  πως ήταν  μια μοναδική  ευκαιρία να  μεταβούμε  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΟΙ  ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΗ  ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ  45.000 συναδέλφους και  να  προβούμε σε  διαμαρτυρία  εκφράζοντας  με  αυτόν  τον  τρόπο  τη δυσαρέσκειά μας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Πολιτεία τον Έλληνα Αστυνομικό και λόγω του ότι έχουμε στην πραγματικότητα «πιάσει πάτο».
Αν δεν συμφωνούσατε με την πρότασή μας μπορούσατε να ανεβείτε στο βήμα του συνεδρίου και να το πείτε και όχι να το πράξετε με αφορμή το σχόλιο του συντάκτη της στήλης ‘’εκΚΕΝΤΡΙΚος’’ 
  1. Από  τη  στιγμή  που  κ.  συνάδερφοι  της  ΣΕΑΘ  ήσαστε  παρόντες   στις  εργασίες  του 23ου συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθ’ όλη την διάρκεια και εντός της αιθούσης καιδεν περιφερόσασταν ασκόπως στους δρόμους των Αθηνών και στους διαδρόμους του ξενοδοχείου όπως αναφέρετε στο άρθρο σας, πώς δεν γνωρίζετε την πρότασή μας;
Διότι αναρωτιέμαι πώς γίνεται κάποιος σύνεδρος να είναι παρών στην αίθουσα του συνεδρίου συνέχεια και να μην γνωρίζει τι προτάσεις έγιναν εντός αυτής (!!!!!!!!). Μάλλον δεν γίνεται.
Εκτός και αν ήταν εντός και έκανε κάτι άλλο πχ κοιμόταν….!!!!!!!!!!
  1. Αξιότιμοι συνάδερφοι της ΣΕΑΘ με άρθρο σας την Δευτέρα 16/12/2013 καλείτε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο να μην διστάσουν να πάρουν το λόγο και να ανέβουν στο βήμα. 
Πόσοι  από  την  παράταξή  σας  μίλησαν  από  το  βήμα  του  συνεδρίου; 
Απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
  1. Ο συντάκτης ττης στήλης ‘’εκΚΕΝΤΡΙΚος’’ είναι γνωστός σε όλους και κυρίως σε όλα τα μέλη του δ.σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Άρα, θα μπορούσε το μέλος της ΣΕΑΘ που τυγχάνει να είναι και μέλος του δ.σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του να λύσει την‘’παρεξήγηση’’.  Για  ποιον  λόγο επέλεξε  να  δημοσιεύσει  η  ΣΕΑΘ  το  άνω  άρθρο  την συγκεκριμένη  χρονική  στιγμή  όταν προσπαθούμε  όλοι  να  παραμερίσουμε  διαφορές  και διαφωνίες για το καλό των συναδέρφων;
Τα συμπεράσματα δικά σας…
  1. Θα μου επιτρέψετε να κλείσω και με ένα αίνιγμα: Ποιο μέλος του δ.σ  της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που υπηρετεί Θεσσαλονίκη κατά την συνεδρίαση του δ.σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την 27-11-2013 όπου έδωσα το πρώτη φορά το παρών ως νέο μέλος, με απέφευγε συνέχεια και φυσικά ούτε καν με χαιρέτισε στερούμενος στοιχειώδους κανόνες συναδελφικότητας;
Το αναφέρω για έναν και  μόνο λόγο.  Διότι  ο άνω συνάδερφος είναι  ή έτσι δηλώνει υπέρμαχος της  ομόνοιας μεταξύ των συνδυασμών της Θεσσαλονίκης για το καλό της Αστυνομίας και της κοινωνίας.                                                                          

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς                                                                      
Σφελινιώτης Αλέξανδρος
Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.                                                                   
Μέλος Σ.Κ.Α.Υ.Θεσσαλονίκης             
Πηγή: SKAYTHESS.GR                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου