ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σύμβολο διάθεσης και συναδελφικότητας

Όταν το μεράκι περισσεύει και όταν η διάθεση για προσφορά στον συνάδελφο είναι ανεξάντλητη τότε δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις για μία βραδιά γεμάτη καλή διάθεση όμορφες στιγμές και αστείρευτο  κέφι.

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης διοργάνωσαν την Πέμπτη 16/01/2014 με εξαιρετική επιτυχία και λαμπρότητα την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Υπηρεσίας τους στο κτήμα Μπραϊμνιώτη στο Κορωπί Αττικής.

Μέσα σε ένα χώρο γεμάτο από συναδέλφους μας από διάφορες Υπηρεσίες και φίλους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Παύλος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές από διάφορες πολιτικές παρατάξεις αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκ μέρους του συνδικαλιστικού κινήματος, τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ  Αντώνης (αντιπρόεδρος οικονομικών), ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος (γραμματέας του Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος (μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αθηνών).

Επίσης παρευρέθηκαν πολλοί από τους διοικούντες των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής με επικεφαλής τον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο κ. ΤΟΥΡΠΕΤΑ Λουκά ο οποίος αφού χαιρέτισε την εκδήλωσε απένειμε συμβολικά ένα βιβλίο στον τυχερό που έτυχε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και Διοικητης της Υπηρεσίας Χαρίλαος ΔΕΡΒΑΣ με τα παρακάτω λόγια έδωσε την έναρξη της τελετής «Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά κι είθε σε όλους τους συναδέλφους μου να δώσει ο Κύριος την δύναμη, κάθε νύχτα πριν κοιμηθούμε, να μπορούμε να λέμε τα λόγια ενός γέροντα ασκητή της Πίστεώς μας: Σ’ ευχαριστώ Κύριε που και σήμερα με αξίωσες να μην αδικήσω κανέναν¨».

Την ήδη όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ενίσχυσαν με την παρουσία τους ο Νικόλαος ΚΥΤΙΔΗΣ με την ορχήστρα του καθώς και οι κκ. Λευτέρης ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Ιωάννα ΛΕΓΑΚΗ(νησιώτικα), Χάρης ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, Νίκος ΓΕΡΑΛΗΣ,   Μαρία Μιχαήλ, και Μαρία Δήμου οι οποίοι με τα τραγούδια τους εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) όπως είχαμε προαναφέρει παραβρεθήκαμε στην εκδήλωση της οποίας τη διοργάνωση είχαν επιφορτιστεί δύο από τα μέλη μας που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, ο Χρήστος και η Μυρσίνη και  διασκεδάσαμε μαζί με τους συναδέλφους μας.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την ιδιαίτερα επιτυχημένη βραδιά και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές οι οποίες στις δύσκολες μέρες που περνάμε ενδυναμώνουν το αίσθημα της ομαδικότητας και της συναδελφικότητας.

Τελικά για ακόμη μία φορά οι συνάδελφοί μας, μας απέδειξαν πως όταν υπάρχει θέληση και διάθεση μπορούμε να πετύχουμε και να οργανώσουμε σπουδαία πράγματα.

Καλή χρονιά σε όλους !!!


Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου