ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθεροι οι 29 κατηγορούμενοι για τρομοκρατία

Από τους 54 συλληφθέντες την τελευταία τετραετία για εμπλοκή με οποιονδήποτε τρόπο στις εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σχετικά με την πορεία των υποθέσεων τρομοκρατίας,


 οι 29 κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι εξαιτίας ολιγωρίας της δικαιοσύνης είτε επισήμως (και νομίμως) με απαλλακτικά βουλεύματα, διατάξεις ανακριτών και αθωωτικές αποφάσεις, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής.
Η ΕΛ.ΑΣ. και δη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά ότι από αυτή τη "δεξαμενή" των 29 ατόμων τροφοδοτήθηκαν η επανεμφάνιση της σκληρής τρομοκρατίας στην Ελλάδα και ο νέος γύρος χτυπημάτων από το περασμένο καλοκαίρι, με αποκορύφωμα των ενεργειών τις δολοφονίες των δύο μελών της Χρυής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και την επίθεση με καλάσνικοφ την περασμένη Δευτέρα στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τουλάχιστον για πέντε από τους 29 κατηγορούμενους που βρίσκονται εκτός φυλακών, έχει βάσιμες υποψίες, ενδεχομένως και ενδείξεις, ότι από το περασμένο καλοκαίρι κινούν τα νήματα του ανταρτικού πόλης, οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης.
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου