ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το χειροκρότημα στις συναδέλφισσες του Τ.Α. Γλυφάδας, ως ηθική ανταμοιβή στον κόπο και στο έργο τους.

Η προσφορά και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από τη φύση τους σημαντικά για την κοινωνία, γι’ αυτό το λόγο οι συνάδελφοι μας μοχθούν καθημερινά για να διαφυλάσσουν τα έννομα συμφέροντα και αγαθά των συνανθρώπων μας. Η καλύτερη όμως ανταμοιβή για τον κόπο και το έργο μας, ίσως είναι η αναγνώριση των προσπαθειών μας από το κοινωνικό σύνολο.


Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα άρθρο της ιστοσελίδας bloko.gr το οποίο αποδεικνύει τα παραπάνω...

Το έργο της αστυνομίας τις περισσότερες φορές δεν κρίνεται από τα "μεγάλα" επιτεύγματα και τους ηράκλειους άθλους για τα οποία εκδίδονται ανακοινώσεις και γίνονται βαρύγδουπες δηλώσεις.

Τα οιονεί "μικρά" είναι αυτά που κερδίζουν την κοινή γνώμη και την φέρνουν κοντά στην αστυνομία. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα παρατηρήθηκε χθες στο δικαστήριο που έκρινε την τύχη 3 γυναικών από την Βουλγαρία, που πρν από λίγους μήνες είχαν συλληφθεί από αστυνομικίνες του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας με την κατηγορία της κλοπής πορτοφολιών μέσα από γυναικείες τσάντες. Τα θύματα τους, τα έβρισκαν στα πολυκαταστήματα και τις ... ξαλάφρωναν με αριστοτεχνική μαεστρία.

Οι αστυνομικίνες υποδύθηκαν τα υποψήφια θύματα, αφήνοντας κάπως περισσότερο ανοιχτές τις τσάντες - δόλωμα και το κόλπο έπιασε. Οι πορτοφολούδες "τσίμπησαν" και συνελήφθησαν πριν το καταλάβουν, για να σχηματιστεί δικογραφία για περσσότερες από 50 υποθέσεις.

Χθες όμως, την  ώρα της απαγγελίας από το δικαστήριο της ποινής κάθειρξης 8 ετών σε καθεμία από τις ύποπτες, το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, επευφημώντας τις αστυφυλακίνες που πέρασαν τις χειροπέδες στα ίδια χέρια, που με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις άδειαζαν τσάντες και πορτοφόλια.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τις συναδέλφισσές μας που πιστές στο υπηρεσιακό τους καθήκον κατόρθωσαν όλα τα παραπάνω και με αυτή τους την πράξη όχι μόνο ενδυνάμωσαν το αίσθημα  ασφάλειας στην περιοχή που υπηρετούν, αλλά και τονώσαν το ηθικό όλων των συναδέλφων μας να συνεχίσουν τον διαρκή αγώνα για την πάταξη της  εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου