ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Άδικη και επιζήμια απόφαση για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. - Θέλουν να καταργήσουν το ένσημο της ΕΛ.ΑΣ.!

H Ομοσπονδια μας με την παρακάτω ανακοίνωση καταγγέλει την πρόθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης να καταργήσει το ένσημο της ΕΛ.ΑΣ., η χρηση του οποίου ενiσχύει τον ασφαλιστικό μας φορέα (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.). 
Αθήνα 17 Σεπτεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 505/8/4

Θέλουν να καταργήσουν το ένσημο της ΕΛ.ΑΣ.!

SOS! Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, προωθούν την εφαρμογή του Ν.4336/2015 (3ο Μνημόνιο!), προετοιμάζοντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στον ασφαλιστικό μας φορέα, το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους βρίσκεται το ένσημο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο προφανώς θέλουν να καταργήσουν με άμεση επίπτωση την απώλεια εσόδων για το Ταμείο, που αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Άραγε, πόσο ηθικό και ...δημοκρατικό είναι με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση και μόλις τρεις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, να επεξεργάζονται υπηρεσιακοί παράγοντες την εφαρμογή του νέου Μνημονίου;

Τελούν όλα αυτά σε γνώση των αρμόδιων υπηρεσιακών κυβερνητικών στελεχών (Υπουργού Οικονομικών και Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη);

Και αν Ναι, τι προτίθεται να κάνουν ώστε να αποτρέψουν μια ακόμα άδικη και επιζήμια για το ΤΕΑΠΑΣΑ απόφαση;

Η ΠΟΑΣΥ καταγγέλλει τέτοιου είδους «επεξεργασίες» και προειδοποιεί κάθε αρμόδιο και ...αναρμόδιο, ότι θα μας βρει μπροστά του.

Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου