ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Ομοσπονδίες των Σ.Α. ζητούν συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα ενόψει των εθνικών εκλογών

Οι Ομοσπονδίες των Σ.Α. στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ζητούν συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα προκειμένου τους αναπτύξουν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 700/1/5

Προς: Τα Πολιτικά Κόμματα

  Αξιότιμοι,

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι Ομοσπονδίες μας προέβησαν σε πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την 05-09-2015, με συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων, το οποίο εξουσιοδοτηθήκαμε να σας υποβάλλουμε υπό τη μορφή ψηφίσματος.

Ήδη, σε προγενέστερες, αλλά και σε πρόσφατες συναντήσεις μας, σας εκθέσαμε τα προβλήματά μας και σας παρουσιάσαμε αξιόπιστες προτάσεις για την ενδυνάμωση του θεσμού των Σωμάτων Ασφαλείας και τη θωράκιση των συναδέλφων μας από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Άλλωστε, συμμεριζόμενοι και τις αγωνίες μας, μας διαβεβαιώσατε ότι μέσα στις πρώτες προτεραιότητές σας, θα είναι και η συμβολή σας στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας και τη λήψη σειράς μέτρων, όπως η άρση των αδικιών που υπέστησαν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (περικοπές μισθών και επιδομάτων, μη συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ, κούρεμα αποθεματικών ασφαλιστικών ταμείων κ.λπ.).

Δυστυχώς, λόγω των περικοπών οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και στο φιλότιμο του ανθρώπινου δυναμικού τους, ενώ το εύρος της εγκατάλειψης, καταδηλώνεται από τις χορηγίες και τις προσφορές ιδιωτών για την εξασφάλιση ακόμα και βασικών ειδών εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής σας δραστηριότητας, ενόψει των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, θα θέλαμε να έχουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες συνάντηση μαζί σας, στα γραφεία σας, προκειμένου να σας αναπτύξουμε εμπεριστατωμένα τα ζητήματα που μας απασχολούν, ζητώντας παράλληλα τη συμπαράστασή σας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου