ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης - Πραγματοποίηση Εσπερίδας για τα νομικά δικαιώμα τα των συναδέλφων μας.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 


Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα και ώρα 17:00΄ αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ με αφορμή την προγραμματισθείσα εσπερίδα η οποία θα λάβει χώρα την 31/10/2014 και ώρα 18:00’ στην αίθουσα Ιωνία (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα παραπλεύρως Δημαρχείου) σε συνεργασία με το Ειρηνοδικείο Κρωπίας.

Στην προαναφερθείσα συνάντηση γνωστοποιήσαμε στον Δήμαρχο το έκδηλο ενδιαφέρον των συναδέλφων μας προκειμένου ενημερωθούν από καθ’ ύλην αρμόδιους Δικαστές σχετικά με ζητήματα που αφορούν τα νομικά δικαιώματα μας μετά την εκδοθείσα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά τη μισθοδοσία μας.

Για τον παραπάνω λόγο αιτηθήκαμε στους διοργανωτές της επιστημονικής αυτής συζήτησης να συμπεριλάβουν θεματική ενότητα που αφορά το παραπάνω ζήτημα που μας απασχολεί.

Το αίτημα μας έγινε αποδεκτό από τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε παρόμοιες δράσεις που αφορούν την αστυνομική οικογένεια.

Η συντονιστική επιτροπή της ΑΝ.Α.Σ.Α..

Όλοι μαζί μπορούμε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου