ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σοκ στην Π.Ράλλη: Δύο νεκροί, εκ των οποίων ο ένας Αστυνομικός και μία ακρωτηριασμένη γυναίκα

Συγκεχυμένες πληροφορίες για το σφοδρό τροχαίο. Δύο νεκροί, ανάμεσα τους 23χρονος αστυνομικός. Μάχη των γιατρών να σώσουν την τρίτη τραυματία που έχει ακρωτηριαστεί. Ολα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο, στην οδό Πέτρου Ράλλη 10. Το Smart έπεσε πρώτα σε περίπτερο όπου χτύπησε δύο ανθρώπους. Μετά παρέσυρε ένα μηχανάκι και στη συνέχεια έπεσε στη στάση των λεωφορείων.

Ο αλλοδαπός οδηγός του Smart, προσέκρουσε πάνω σε τρία σταθμευμένα Ι.Χ, παρασύροντας ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση 20-30 μέτρων από στάση λεωφορείου που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.
Νεότερες  πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ένας νεκρός, είναι 23χρονος αστυνομικός που πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, προκειμένου να παρακολουθήσει εκπαίδευση για την αντιμετώπιση και χειρισμό περιστατικών Εμπολα.
Ο 23χρονος, υπηρετούσε στην Τροχαία Αττικής Οδού, ωστόσο ήταν αποσπασμένος στη φύλαξη των κρατητηρίων του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα. 

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του TheTOC, στο Κρατικό Νικαίας οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την μία τραυματισμένη γυναίκα, κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού το θύμα έχει ακρωτηριαστεί. Οι άλλοι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Πρόκειται για μία γυναίκα από την Αλβανία και έναν 23χρονο αστυνομικό.

Πηγή : politikanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου