ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία με νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο - Ο 33χρονος άντρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών 


Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος των ΙΚΕΑ) κοντά στο Αιγάλεω κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 33χρονος που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών και με καταγωγή από το Γύθειο, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και κατέληξε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του -όλοι τους μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά- σταμάτησαν ένα όχημα για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ένα διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκτιναχθεί στην αριστερή λωρίδα όπου φέρεται να τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. διεκόπη.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν, ο άτυχος 33χρονος ξεψύχησε.

Πηγή : politikanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου