ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση αποφυγής κρουσμάτων εξαπάτησης και κλοπών σε άτομα τρίτης ηλικίας

Η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο βρέθηκε κοντά στους πολίτες – κατοίκους του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη με σκοπό την ενημέρωσή τους.


Την Τετάρτη 08/10/2014 και την Πέμπτη 09/10/2014, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», πραγματοποίησε ενημέρωση των μελών των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, αντίστοιχα, για τους τρόπους προφύλαξης, αποφυγής και αντιμετώπισης κρουσμάτων εξαπάτησης και κλοπής, σε άτομα τρίτης ηλικίας.

Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν προσεκτικά τις εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές του, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις και αναφορά εμπειριών από μέλη των ΚΑΠΗ στις οποίες απάντησε, εφοδιάζοντας τους ηλικιωμένους με πολύτιμες γνώσεις, για την αποφυγή πιθανών μελλοντικών κρουσμάτων.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α. επικροτούμε δράσεις των Υπηρεσιών όπως την παραπάνω καθώς θεωρούμε πως η πρόληψη και η ενημέρωση μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πηγή : markopoulo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου