ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ


E Π Ι Σ Τ Ο Λ Η 


ΠΡΟΣ: Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) 

ΚΟΙΝ.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νοτιοανατολικής ,
             Βορειοανατολικής, Πειραιά και Δυτικής Αττικής.


Θέμα : «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ»

Κύριε πρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι,

Ως γνωστόν η μη υλοποίηση μέχρι και σήμερα των αποφάσεων της ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τις περικοπές των μισθών μας, έχει προκαλέσει εύλογα ερωτήματα στους συναδέλφους μας για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες που επιβάλλεται από πλευράς μας να δρομολογηθούν έτσι ώστε εντός των νομίμων πλαισίων να επιτευχθεί η δικαίωση του νομικού μας αγώνα.

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων μας ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την πλήρη και καταρτισμένη ενημέρωση των συναδέλφων μας και προκειμένου συνδράμουμε από πλευράς μας προς τούτο, απευθύναμε αίτημα προς το Ειρηνοδικείο Κρωπίας, προκειμένου εντάξει στην προγραμματισθείσα εσπερίδα που θα πραγματοποιήσει με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την οργάνωση «AHEPA» θεματική ενότητα που να σχετίζεται με τα νομικά δικαιώματα μας μετά την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ.

Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε την οποία σας επισυνάπτουμε, το Ειρηνοδικείο Κρωπίας έκανε δεκτό το αίτημά μας και κατά συνέπεια την 31-10-2014 και ώρα 18:00 θα λάβει χώρα συζήτηση με θέμα “ Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περίοδο της κρίσης - νομικά δικαιώματα και λύσεις ” στο χώρο «Ιωνία» (οδος Λ.Κ. Καραμανλή 18 - Βούλα Αττικής) εντός της οποίας θα ενταχθεί θεματική ενότητα με θέμα του τα νομικά δικαιώματά μας μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Παρακαλούμε όπως από πλευρά σας προβείτε σε σχετική ενημέρωση των Μελών – Πρωτοβαθμίων Ενώσεών σας προκειμένου παρευρεθούν στην προαναφερομένη ανοιχτή συζήτηση.

Με εκτίμηση,

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος,

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, 

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνστααντίνος, 

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, 

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος,

ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος,

ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος,

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου