ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τις ισοδύναμες περικοπές τις βρήκατε. Τις ισοδύναμες ψήφους που θα απωλέσετε που θα τις βρείτε;;;

Θα ήθελα να κάνω μια πολίτικη ανάλυση του ζητήματος που απασχολεί όλους τους συναδέλφους μου τους τελευταίους μήνες και περισσότερο δε τις τελευταίες ημέρες που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ναι, μιλάω για την απόφαση του Σ.Τ.Ε.. Όχι δεν θα μιλήσω για το πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας άπαξ, αναδρομικά, μηνιαίως ή σε ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου. Δε θα δώσω την ερμηνεία της απόφασης, άλλωστε αυτό είναι δουλειά των Νομικών Συμβούλων. Θα μιλήσω όμως για τα επακόλουθα της μη τήρησης της.

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΑΝ.Α.Σ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., πρώτοι εντοπίσαμε και γνωστοποιήσαμε με ανακοίνωση μας την αλχημεία που επρόκειτο να γίνει για την ανεύρεση των αναδρομικών των δικαστικών και τηρώντας στάση υπευθυνότητας περιμέναμε την καθαρογραφή της απόφασης για να μην "κάψουμε" το θέμα.

Πλέον όμως, βλέποντας κάθε μέρα τις διαρροές από το οικονομικό επιτελείο για τα κόλπα με τα οποία δεν θα πάρουμε ότι προβλέπεται ή θα τα πάρουμε κουρεμένα ή δεν θα τα πάρουμε αναδρομικά ή με τον πέλεκυ της κατάργησης των μισθολογικών προαγωγών και επειδή σκεπτόμενος πολιτικά διαβλέπω ότι το επόμενο βήμα είναι η διαφορετική ερμηνεία της απόφασης και η δημιουργία κοινωνικών αυτοματισμών απέναντι στους "κακούς" αστυνομικούς, θέλω μόνο να κάνω ένα ερώτημα που βασανίζει το μυαλό μου.

Τις ισοδύναμες περικοπές των περικοπών τις βρήκατε. Τις ισοδύναμες ΨΗΦΟΥΣ που θα απωλέσετε από την διαδικασία αυτή, από που θα τις βρείτε?

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος,
Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής,
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ,
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου