ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Είμαστε πολλοί….αλλά διασκορπισμένοι… Νέε συνάδελφε εκ των πανελληνίων προερχόμενος, Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Ο Υ!!!!!

Ο επικεφαλής της (ΑΝ.Α.Σ.Α.), ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, με προσωπική του τοποθέτηση με αφορμή την προωθούμενη πρόθεση ανωτατοποίησης των Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, προσκαλεί τους εκ πανελληνίων συναδέλφους για ενεργοποίηση και προσέλευσή στους κόλπους του συνδικαλιστικού κινήματος όχι απλά ως ψηφοφόροι αλλά ως υποψήφιοι διεκδικητές θεμάτων που τους αφορούν.


Συνάδελφε,

Οι προερχόμενοι Αστυφύλακες από πανελλήνιες εξετάσεις δεν έχουν δει μέχρι και σήμερα τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Τι και αν εισήλθαν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ με υψηλή βαθμολογία, τι και αν αποτελούν την ραχοκοκαλιά του Οργανισμού μας, τι και αν παράλληλα μπορούν να εκτελούν καθήκοντα ανακριτικού υπαλλήλου, σκοπού πύλης, εποχούμενης περιπολίας, μέτρων τάξης, τι και αν αποτελούν τα παιδιά για όλες τις δουλειές….

Η αλήθεια είναι ΜΙΑ : μέχρι και σήμερα 20 σχεδόν χρόνια, μετά από την πρώτη εισαγωγή σπουδαστών στην Σχολή Αστυφυλακών υπερδιετούς φοιτήσεως, ουδείς μπορεί να καυχιέται, ότι επέτυχε κατακτήσεις και προνόμια αντίστοιχα των κόπων και των σπουδών σου.

Αφορμή δοθείσης από την προωθούμενη ανωτατοποίηση των σχολών υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων, είναι επιβεβλημένη, η από πλευράς συνδικαλιστικού κινήματος προώθηση και κατάταξη ως πρώτης προτεραιότητας ζητήματος η ανωτατοποίηση της Σχολής μας.

Διευκόλυνε και ΕΣΥ.. με την ενασχόληση σου στα κοινά…. ΡΩΤΑ- ΜΑΘΕ- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ- ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΙΚΑΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!

Με εκτίμηση,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος
Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Ν/Α Αττικής
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου