ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι Ομοσπονδίες στο πλευρό του συναδέλφου μας

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 200/4/150


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας επισκέφθηκαν σήμερα στο 401 Σ.Ν. τον τραυματισμένο συνάδελφό μας και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη ώστε να επιστρέψει και πάλι ετοιμοπόλεμος στα υψηλής επικινδυνότητας καθημερινά καθήκοντά του.

Όπως γίνεται αντιληπτό από κάθε καλόπιστο συμπολίτη μας, τόσο ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός όσο και δεκάδες άλλοι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη, ενήργησαν με αυταπάρνηση και ηρωισμό. Αψηφώντας το θάνατο, ενέγραψαν στο ενεργητικό τους μια σημαντικότατη επιτυχία, η οποία, παρά τις αντίξοες συνθήκες επιχειρησιακής δράσης, αλλά και το «καθεστώς» υπό το οποίο βρέθηκε να κυκλοφορεί «ελεύθερος» ο επικίνδυνος τρομοκράτης, μας κάνει όλους υπερήφανους.

Η συντεταγμένη πολιτεία οφείλει, ωστόσο, να στηρίξει τον Έλληνα Αστυνομικό εμπράκτως, ηθικά και υλικά, σε υπηρεσιακό και προσωπικό επίπεδο, διότι εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένος σε παντοειδείς κινδύνους, όταν μάλιστα το ίδιο το αστυνομικό λειτούργημα συνθλίβεται υπό το βάρος των γνωστών μνημονιακών δεσμεύσεων των τελευταίων ετών και η ανασφάλεια που βιώνουν οι συνάδελφοί μας δεν περιγράφεται.

Αυτή θα είναι η καλύτερη αναγνώριση του έργου μας και αυτήν αναμένουμε από όλους, αντί να περιοριζόμαστε σε τετριμμένες και ανούσιες προσεγγίσεις μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης, όπως είναι, εν προκειμένω, η βέλτιστη επαγγελματική λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και η ουσιαστική κατοχύρωση και παροχή του αγαθού της ασφάλειας.


Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου