ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Έπειτα από την απροθυμία της Κυβέρνησης για συμμόρφωση με την απόφαση του Σ.τ.Ε. σχετικά με τα αναδρομικά μας αλλά και τη νέα ληστρική επιδρομή που δέχονται τα αποθεματικά των ταμείων μας, οι Ομοσπονίες μας αποφάσισαν την πραγματοποίηση ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και με την παρακάτω ανακοίνωση καλούν όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά.




Αθήνα, 31 Ιουλίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/32
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης ουδεμία πρόθεση συμμόρφωσης με την απόφαση του Σ.τ.Ε. έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, στο πολυνομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή περιλαμβάνονται επώδυνες διατάξεις για τα ασφαλιστικά μας ταμεία που τα οδηγούν ουσιαστικά στη διάλυσή τους με ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία και των τριών Σωμάτων.

Ως εκ τούτου ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος. Γι αυτό και τα προεδρεία των Ομοσπονδιών αποφάσισαν την πραγματοποίηση ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την προσεχή Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

  Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι για την μαζική και δυναμική συμμετοχή τους.

Επιπλέον καλούνται και όλοι οι ένστολοι των Ενόπλων Δυνάμεων όπως και οι συνταξιούχοι, να δώσουν και από την πλευρά τους το δυναμικό παρών.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση των καταστροφικών διατάξεων του άρθρου 221.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου