ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

«Αποκεφαλίστηκε» δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή του Μαρκοπούλου

Μεγάλη επιτυχία για τους συναδέλφους μας του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου οι οποίοι μετά από συντονισμένες ενέργειες και σε συνεργασία με συναδέλφους από υπηρεσίες της Υ.Α.Ν/Α.Α. και της Δ.Α.Ν/Α.Α. «αποκεφάλισαν» δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Όλα ξεκαθάρισαν το απόγευμα της Πέμπτης 03/07/2014 οπότε και από καταυλισμό Ρομά στο Μαρκόπουλο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου προχώρησαν σε επιτόπου έρευνα ενώ ταυτόχρονα έβγαλαν σήμα προς όλα τα νοσοκομεία για έκτακτα περιστατικά.

Όπως αποδείχθηκε, οι εμπλεκόμενοι ήταν ένας 38χρονος και ένας 49χρονος.

Ο πρώτος βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου όπου και συνελήφθη ενώ ο δεύτερος είχε καταφύγει στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ισχυριζόμενος πως τραυματίστηκε στην δουλειά του.

Πρωϊνές ώρες της επόμενης ημέρας 04/07/2014, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε παραπήγματα του ανωτέρω καταυλισμού καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία:

Δύο (2) πολεμικά τυφέκια KALASNIKOV

Ένα (1) δίκαννο κυνηγετικό όπλο
Ένα (1) μονόκανο κυνηγετικό όπλο
Tρείς (3) γεμιστήρες και ένα (1) φυσίγγιο KALASNIKOV
Mία (1) συσκευασία περιτυλιγμένη με κολλητική ταινία, που περιείχε                    ηρωίνη συνολικού βάρους -320- γραμμαρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου