ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η Ε.ΑΣ.Υ.ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ

   Έπειτα από τη δημοσίευση των θέσεων προς πλήρωση από τους νεοπροαχθέντες συναδέλφους στο βαθμό του Αρχιφύλακα η Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών, απέστειλέ την παρακάτω επιστολή προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την οποία εκθέτει τους προβληματισμούς της.


Ανακοίνωση - καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τις προκηρυχθείσες θέσεις Αρχιφυλάκων έτους 2013

Αθήνα, 09-07-2013
Αρ. Πρωτ.: 077
Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Κοιν.: Υπηρεσίες Αθηνών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά την ανακοίνωση των τοποθετήσεων των νεοπροαχθέντων αρχιφυλάκων η Ε.ΑΣ.Υ.Α δέχτηκε για ακόμη μια χρονιά, τεράστιο αριθμό οργισμένων αντιδράσεων για τον απαράδεκτο, αναχρονιστικό και παράλογο τρόπο με τον οποίο παρακάμπτεται η επετηρίδα των τακτικών μεταθέσεων βαθμοφόρων της ΕΛ.ΑΣ.
Το απίστευτο αυτό φαινόμενο, σήμερα, δεν έχει καμία δικαιολογητική βάση, δημιουργεί εύλογους συνειρμούς και πάντως αφίσταται από την κατεύθυνση εκσυγχρονισμού και αποτελεσματικότητας της διοίκησης την οποία πομπωδώς διατυμπανίζουν οι διοικούντες. 
Η αναχρονιστική πελατειακή αυτή διαχείριση των θεμάτων του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει αμέσως να σταματήσει, γιατί δημιουργεί εύλογη απογοήτευση και θυμό σε όσους σύννομα και καρτερικά ευελπιστούν ότι θα μετατεθούν κάποτε στον τόπο συμφερόντων τους.
Η Ε.ΑΣ.Υ.Α θεωρώντας το θέμα μείζονος σημασίας θα ασχοληθεί ενδελεχώς ώστε να αναλυθούν οι πρωτοβουλίες και δράσεις, και να πάψει η αδικία κατά των θιγόμενων συναδέλφων αρχιφυλάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου