ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Το τελικό σχέδιο για τη διαθεσιμότητα, 500 προς κινητικότητα από το ΥΔΤ...

Οριστικοποιήθηκε η κατανομή σε όλα τα υπουργεία των 9.820 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η λίστα που παρουσιάζει το «Eθνος» περιγράφει τον αριθμό των πλεοναζόντων υπαλλήλων που θα προκύψουν από την αξιολόγηση των δομών στις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων, όπως διαμορφώθηκε μετά από διαβουλεύσεις που είχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Στεφάνου, με τους συναδέλφους του από όλα τα υπουργεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήδη στα υπουργεία δόθηκε εντολή από χθές στους γενικούς διευθυντές να καταγράψουν τους κλάδους και τις ειδικότητες του προσωπικού που απασχολείται και να εισηγηθούν τον αριθμό των υπαλλήλων με τον οποίο θα μπορέσουν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η καταγραφή του πλεονόζοντος προσωπικού στα υπουργεία που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα θα προκύψει μετά από αξιολόγηση του προσωπικού στις δομές που καταργούνται ή συγχωνεύονται, σύμφωνα με τα σχέδια στελέχωσης που έχει εγκρίνει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Φωτογραφία: Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου