ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ευτυχώς, οι φωνές μας ακούστηκαν ..

    
         H Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών  ( Α. Ν/Α. Σ. Α. ) μέσω του μέλους της,  και προέδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου,  είχε επιχειρηματολογήσει για την άδικη υποβάθμιση και υπαγωγή της Αστυνομικής Ακαδημίας στην κατηγορία Ι.Ε.Κ.  

       Σήμερα λοιπόν η αδικία εξαλείφθηκε και πλέον σύμφωνα με  το άρθρο 28 παρ 4  η Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αυτή ορίζεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις και παρέχει ισότιμη εκπαίδευση και χορηγεί ισότιμα πτυχία, προς εκείνα που χορηγούνται από τα αντίστοιχου επιπέδου εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
     Επίσης στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανήκει και το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.
     Eίμαστε όμως υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε  την περαιτέρω αναβάθμιση των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας έως ότου γίνει ισότιμη με τα υπόλοιπα Α.Ε.Ι. της χώρας!!!
      Για ακόμη μία φορά γίνεται σαφές ότι με συστηματικό και ορθολογικό αγώνα μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το κοινό συμφέρον όλων μας. Η φωνές μας πρέπει να ενωθούν για να είναι δυνατές και να ακούγονται .
      Όλοι μαζί μπορούμε !!!!


Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή προς τους συντάκτες του σχεδίου Νόμου  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου