ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Βεντέτα κλείνει το δρόμο του Κόλα προς την Αλβανία..

 
  Αστυνομικοί συνεχίζουν να «χτενίζουν» τα βουνά, καθώς εκτιμούν ότι ο Αλβανός κακοποιός δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω μιας παλιάς βεντέτας 
  Πεπεισμένοι ότι ο Μάριον Κόλα βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα είναι οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό του Αλβανού κακοποιού,
αφού όπως λένε ο αδίστακτος Κόλα δεν μπορεί ούτε καν να πατήσει το πόδι του στην Αλβανία, αφού κινδυνεύει να τον δολοφονήσουν, κατ' εφαρμογή του άγραφου κώδικα του αίματος που στα αλβανικά ονομάζεται «Κανούν»! 
     Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Κόλα ακόμη και στο χωριό του στη νότια Αλβανία έχει πάρα πολλούς εχθρούς και... ανοιχτούς λογαριασμούς από τη δεκαετία του '90. Τότε, ο Αλβανός κακοποιός φέρεται να διέπραξε τις άγριες δολοφονίες δύο συγχωριανών του, με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές. Λόγω αυτών, ο Κόλα απιελείται από μια άγρια βεντέτα που κρατάει από γενιά σε γενιά με αποτέλεσμα να του κλείνει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του.
       «Δεν υπάρχει τόπος φιλόξενος για τον Κόλα. Όπου και αν πάει, έχει εχθρούς. Ακόμη και στην ίδια του την πατρίδα υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να τον σκοτώσουν. Κατά συνέπεια, δύσκολα θα διακινδύνευε να καταφύγει στην Αλβανία» δήλωσε στην ίδια εφημερίδα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

πηγή : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου