ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γίναμε διαδικτυακοί , για να είμαστε πιο προσιτοί !!!

Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) ακλουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών βρίσκεται κοντά στον συνάδελφο και μέσω του διαδυκτίου, το οποίο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας , προσφέρωντας ταχύτητα στην ενημέρωση αλλά και άφθονους τρόπους επικοινωνίας.

Έτσι, επιλέξαμε και εμείς να δημιουργήσουμε τη δική μας διαδυκτιακή παρέα  καθώς οι περισσότεροι από εμάς ως πρώτη επιλογή ενημέρωσης  έχουμε το διαδίκτυο αλλά το χρησιμοποιούμε όλο και πιο συχνά και για την επικοινωνία μας.

Μπορείτε λοιπόν, να μας βρείτε στη σελίδα  http://anassa-police.blogspot.gr  , στο facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/groups/anasa ή να μας στείλετε email στο anassastynomikwn@gmail.com .

Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παραπάνω τρόπους, με σκοπό να μοιραστούμε τις όποιες ανησυχίες σας , τις προτάσεις σας, τις ενστάσεις σας, να καταγγείλετε τα κακώς κείμενα των Υπηρεσιών σας και οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση τόσο της υπηρεσιακής αλλά και της προσωπικής ζωής των συναδέλφων μας και η  Α.Ν/Α.Σ.Α. δεσμεύεται να βρεθεί στο πλευρό κάθε συναδέλφου  το που θα το ζητήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου