ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Π.Υ.

 
 Τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή  συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του νεαρού Πυροσβέστη καθώς σύμφωνα με το παρακάτω δημοσιέυμα ένας πυροσβέστης 28 ετών  έχασε ζωή του αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου. 

       Συγκεκριμένα, στο ύψος της περιοχής Γαλάζια Ακτή,  δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ένα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα εμβολίζοντας δύο επιχειρησιακές μοτοσικλέτες του πυροσβεστικού σώματος και από τη σφοδρή σύγκρουση ένας από τους επιβαίνοντες έχασε τη ζωή του.
     Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, «σήμερα, στην περιοχή Γαλάζια Ακτή του Δήμου Καλυβίων Θορικού στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττική, κατά τη διάρκεια περιπολίας με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της ομάδας «Θησέας» του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Η. Π., 28 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα λόγω τροχαίου ατυχήματος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο  Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του θα διενεργηθεί «Ένορκη Διοικητική Εξέταση».


Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου