ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πυρά με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

   
  Μια ανάσα από τη Γ.Α.Δ.Α. στήθηκε “πολεμικό” σκηνικό, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν  να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο των δραστών με τους κακοποιούς να ανοίγουν πυρ με καλάσνικοφ και στη συνέχεια να εξαφανιστούν στα γύρω στενά. 
  Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή.

       Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να το σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο.
Οι κακοποιοί με απίστευτη ψυχραιμία κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, σήκωσαν το καλάσνικοφ και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.
     Οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον οκτώ σφαίρες εναντίον των αστυνομικών.
χωρίς ευτυχώς να βρει καμία στόχο.
    Μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα κινούμενοι ανάποδα στην οδό Κεδρινού και απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να καλυφθούν.
       Για μερικά λεπτά οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη των δραστών.
Σήμανε συναγερμός και αμέσως δεκάδες αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν τη γύρω περιοχή. Λίγο μετά τις εννιά εντοπίστηκε στην οδό Αχαΐας, σχετικά κοντά στο σημείο της συμπλοκής, το αυτοκίνητο μάρκας Volvo που είχαν οι δράστες.
       Οι κακοποιοί ωστόσο είχαν καταφέρει να γίνουν “καπνός” ενώ οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει πόρτα, πόρτα τις έρευνες στην περιοχή.

      Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν έχει δηλωθεί πως έχει κλαπεί. Προς το παρόν εκτιμάται ότι πρόκειται για κακοποιούς που ετοίμαζαν κάποια ληστεία, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Πηγή : http://bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου