ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Θοδωρή συγχαρητήρια...Θερμά συγχαρητήρια στον Αστυφύλακα του Α.Τ. Λαυρίου για την εξαίρετη πράξη αυτοθυσίας


Με το παρακάτω κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK ο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, εξαίρει και εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον συνάδελφο του Α.Τ. Λαυρίου, που επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και ηρωισμό έσωσε την ζωή ενός συνανθρώπου μας.ΘΟΔΩΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!

Και όμως υπάρχουν ακόμα συνάδελφοι ήρωες, που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία εκτελούν τα καθήκοντα τους, εντός και εκτός της υπηρεσίας .

Τους τιμούμε και τους εκτιμούμε, γιατί μας κάνουν υπερήφανους , τόσο εμάς όσο και το Σώμα που υπηρετούμε. .

Πριν λίγο επικοινώνησα με τον ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ του Α.Τ ΛΑΥΡΙΟΥ προκειμένου, να τον συγχαρώ για την πράξη αυτοθυσίας, που ενήργησε εκτός υπηρεσίας του.

Την Κυριακή, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Λ.Λαυριου, απεγκλώβισε άτομο λιπόθυμο από όχημα φλεγόμενο, με αποτέλεσμα να τον διασώσει, από βέβαιο θάνατο, ενώ παράλληλα κινδύνευσε ο ίδιος, την δική του ζωή..Στα πλαίσια της φιλίας μας και της συναδελφικότητας μας, θα παρακούσω την παράκληση του, για ανωνυμία, που πηγάζει από την σεμνότητα που τον διακρίνει και δημόσια θα εκφράσω τα συγχαρητήρια μου ,στον ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΓΕΜΕΛΙΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΤ ΛΑΥΡΙΟΥ ,γιατί έσωσε κυριολεκτικά μια ζωή διακινδυνεύοντας παράλληλα την δική του. Θεωρώ δε αυτονόητο, ότι η πράξη του αυτή ,θα τιμηθεί δεόντως από την αστυνομική ηγεσία.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου