ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Επανακαθορισμός των θέσεων έτους 2016 - Νέα συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων

Συνεδρίασε εκ νέου σήμερα το Συμβούλιο Μεταθέσεων με θεμα τον επανακαθορισμό των θέσεων του έτους 2016, με αποτέλεσμα την αυξηση των θέσεων κατά 23,  ήτοι από 182 σε 205 συνολικά, κυρίως για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αστυνομίας εκείνων που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα.

Παραθέτουμε την επιστολή – ενημέρωση της Ομοσπονδίας προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις.


Αθήνα 29 Ιανουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ: 301/4/8α

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (αρ. πρωτ. 301/4/8) για τον Πίνακα Τακτικών Μεταθέσεων, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα υπάρχει θετική εξέλιξη.

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μας, τις παρεμβάσεις μας, αλλά και την απ' ευθείας παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ, κατά την ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κατέστη δυνατή η εκ νέου συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων, σήμερα, με αντικείμενο τον επανακαθορισμό των θέσεων έτους 2016.


Αποτέλεσμα της παρέμβασής μας ήταν η αύξηση των θέσεων κατά 23, ήτοι από 182 σε 205 συνολικά, κυρίως για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αστυνομίας εκείνων που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα.

Η εξέλιξη αυτή, δεν συνιστά αιτία επανάπαυσης σε καμία περίπτωση, αλλά ενδυναμώνει την πεποίθησή μας ότι πρέπει να υπάρξει επανασύσταση των καταργηθέντων 6.700 οργανικών θέσεων (ν.4249/14) και ουσιαστικό το άνοιγμα θέσεων για την επαρχία. Εφόσον δεν γίνει αποδεκτή η πάγια αυτή θέση μας, η Ομοσπονδία θα επανακαθορίσει τη θέση της όσον αφορά τα Συμβούλια Μεταθέσεων.


Πηγή : poasy.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου