ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ελεύθερες μετακινήσεις στα ΜΜΜ.. ενα ζήτημα με παρελθον .. του Νίκου Καραδήμα

Με το παρακάτω κείμενο το οποίο δημοσιεύτηκε στην προσωπική του σελίδα στο "facebook", ο Νίκος Καραδήμας σχολιάζει την είδηση για την παύση των ελευθέρων μετακινήσεων των συναδέλφων μας στα Μ.Μ.Μ. και υπενθυμίζει γεγονότα και ενέργειες περασμένων ετών που σχετίζονται με την εν λόγω είδηση.


"Μια υπενθύμιση σας κάνω απλά!

Δεν ξεχνάει κανείς την περίοδο κατά την οποία, επι κυβέρνησης κ. Κ.Μητσοτακη, είχαν ορθώσει φράκτες ενάντια στην ιδιοτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών. Οι κ.κ. Σταμούλος και Κολλάς.

Επι καθημερινής βάσεως επι 24 ώρες το 24ωρο ,το αμαξοστάσιο της ΕΑΣ φυλάσσονταν απο αστυνομικούς όλων των Υπηρεσιών του λεκανοπεδίου Αττικής, στα μεγάλα επεισόδια που είχαν τραυματισθεί αρκετοι συνάδελφοι.

Επιπλέον δυο αστυνομικοί που τους στερούνταν οι πολίτες συνόδευαν καθημερινά επι εξ μήνες τους οδηγούς των λεωφορείων σε κάθε δρομολόγιο απ την αρχή έως την λήξη της βάρδιας...

Ποσοι συνάδελφοι προστάτεψαν οδηγούς και περιουσίες του Ελληνικού Δημοσίου όταν εγκλοβίζονταν στα επεισόδια. Αν θυμάστε ακόμα , όταν είχαν καταργηθεί οι εισπράκτορες, ποιά ήταν η διαδικασία στα πλαίσια του αυτοφώρου, η δολία αποφυγή πληρωμής εισιτηριου.

Σήμερα για να γνωρίζετε καθημερινά οι αστυνομικοί εκτελούν υπηρεσία εκτος των υπηρεσιών τους για μεταγωγές, φρουρές ,φυλάξεις, γήπεδα ,μέτρα ταξης και ασφάλειας.

Εμπρός λοιπόν επιβαρύνετε με ένα επιπλέον κόστος την καθημερινότητά μας!!

Ακόμα και τα μέσα σταθερής τροχιάς πόσες φορές οι αστυνομία σταθηκε αρωγός, όταν, η όταν δήμαρχοι και φορείς πολίτών αντιδρούσαν για την διέλευση η μή τέτοιων μέσων!!"



Νίκος Καραδήμας 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου