ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών στην 12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης Special Olympics

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών έπειτα από την παρουσία της στην 12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης Special Olympics που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση."Γνωρίζεται ότι, αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε το παρόν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 12ης Ευρωπαϊκής εβδομάδας καλαθοσφαίρισης, το οποίο υποστήριξε και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καλαθοσφαίρισης είναι ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν τριάντα πέντε (35) χώρες της Ευρώπης, με 18.500 αθλητές, με και χωρίς αναπηρία, να γιορτάζουν μαζί τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός, ο οποίος άλλωστε ενώνει τους ανθρώπους.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κύριος Βασίλειος ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβης ε.τ κύριος Διονύσιος ΚΟΔΕΛΛΑΣ, ενώπιον τετρακοσίων (400) μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Πριν την έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Ομάδων των Special Olympics Hellas, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Basket City και ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος δηλώνουν πως θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν τα Special Olympics Hellas  συμβάλλοντας στην προσπάθειά τους για τη διάδοση της φιλοσοφίας και της αποστολής τους."

Πηγή : aeae.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου