ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έκφραση συμπαράστασης στους τραυματισθέντες συναδέλφους

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με την παρακάτω ανακοίνωση της εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους, που τραυματίστηκαν στην ώρα του καθήκοντος στις Βρύσσες Αποκορώνου και τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.


Αθήνα, 23 Μαρτίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 402/10/33

Έκφραση συμπαράστασης στους τραυματισθέντες συναδέλφους

Mε αφορμή το σημερινό συμβάν στις Βρύσσες Αποκορώνου, όπου δυο αστυνομικοί των ΤΑΕ Κρήτης τραυματίστηκαν σοβαρά από 50χρονο κάτοικο της περιοχής, η Ομοσπονδία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους, τους εύχεται δε να επουλώσουν τα τραύματά τους και να επιστρέψουν σύντομα στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, καθώς και στις οικογένειές τους.

Tο συμβάν σημειώθηκε λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και τους συναδέλφους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Αντώνιος ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης ΖΕΡΒΟΣ.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνεχίζει να αγωνίζεται για την θωράκιση του Έλληνα Αστυνομικού, διεκδικώντας την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, αλλά και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας κάτω από τις οποίες επιτελεί το λειτούργημά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου